City of Boerne, TX
File #: 2017-244    Version: 1 Name:
Type: Resolution Status: Agenda Ready
File created: 3/8/2017 In control: City Council
On agenda: 3/14/2017 Final action:
Title: CONSIDER RESOLUTION NO. 2017-R27; A RESOLUTION RELATING TO ESTABLISHING THE CITY’S INTENTION TO REIMBURSE ITSELF FOR THE PRIOR LAWFUL EXPENDITURE OF FUNDS RELATING TO CONSTRUCTING VARIOUS CITY IMPROVEMENTS FROM THE PROCEEDS OF TAX-EXEMPT OBLIGATIONS TO BE ISSUED BY THE CITY FOR AUTHORIZED PURPOSES; AUTHORIZING OTHER MATTERS INCIDENT AND RELATED THERETO; AND PROVIDING AN EFFECTIVE DATE.
Sponsors: Sandy Mattick
Attachments: 1. AIS - Reimbursement Resolution - City Hall CO's, 2. 2017-R27 Reimbusement

Title

CONSIDER RESOLUTION NO. 2017-R27; A RESOLUTION RELATING TO ESTABLISHING THE CITY’S INTENTION TO REIMBURSE ITSELF FOR THE PRIOR LAWFUL EXPENDITURE OF FUNDS RELATING TO CONSTRUCTING VARIOUS CITY IMPROVEMENTS FROM THE PROCEEDS OF TAX-EXEMPT OBLIGATIONS TO BE ISSUED BY THE CITY FOR AUTHORIZED PURPOSES; AUTHORIZING OTHER MATTERS INCIDENT AND RELATED THERETO; AND PROVIDING AN EFFECTIVE DATE.

 

Recommendation

RECOMMENDED VERBIAGE FOR CITY COUNCIL ACTION:

Approve Or Deny Resolution No. 2017-R27 Relating To Establishing The City’s Intention To Reimburse Itself For The Prior Lawful Expenditure Of Funds Relating To Constructing Various City Improvements From The Proceeds Of Tax-Exempt Obligations To Be Issued By The City For Authorized Purposes; Authorizing Other Matters Incident And Related Thereto; And Providing An Effective Date.

Body